Ambasada Shqiptare në Pragë / Albánské velvyslanectví v Praze

Ambasadori Ilirian Kuka priti në një takim informues delegacionin e Komisionit të Integrimit të Parlamentit Shqiptar të ardhur në Pragë në vizitë zyrtare. Delegacioni do të zhvillojë takime me kryetarët e Komisionit për Evropën dhe të Komisionit për Punët e Jashtme. Delegacioni Shqiptar kryesohet nga Kryetarja znj. Jorida Tabaku dhe në të marrin pjesë anëtare nga partitë kryesore në vend.

Source

Recent posts

See All
  • Hans Weber
  • May 17, 2024

Embassy of Ukraine in Prague / Velvyslanectví Ukrajiny v Praze

  • Hans Weber
  • May 17, 2024

Embajada de Chile en República Checa.

  • Hans Weber
  • May 17, 2024

Embassy of Denmark in the Czech Republic

Prague Forum Membership

Join us

Be part of building bridges and channels to engage all the international key voices and decision makers living in the Czech Republic.

Become a member

Prague Forum Membership

Join us

    Close