Ambasada Shqiptare në Pragë / Albánské velvyslanectví v Praze

AMBASADA SHQIPTARE PRAGË URON GËZUAR DITËN E PAVARËSISË DHE DITËN E FLAMURIT 🇦🇱
“E kremtja e 28 Nandorit duhet të jetë pra për ne të gjithë jo vetëm një ditë gëzimi e dëfrimi, por edhe një ditë pendimi, në të cilën e mbledhim mendjen e bëjmë shqyrtimin e vetëdijes tonë. Në këtë ditë duhet ta vejmë dorën në zemër e të pyesim veten në e kemi bamun gjithkund e gjithmonë detyrën që kishim para atdheut. T’i tregojmë pa turp e t’i njohim fajet tona. Të harrojmë hidhnimet e armiqësitë që na ndajnë. T’i japim vllaznisht dorën njëri tjetrit. Të betohemi mbi besën e gjyshave tanë se sot e mbrapa do të përpiqemi me të vërtetë për të mirën e atdheut, për lulëzimin e kombit, për nderin e flamurit tonë”. – Imzot Luigj Gurakuqi – hartues i Deklaratës së Pavarësisë dhe ministër i parë i arsimit në qeverinë e Ismail Qemalit
Ambasada Shqiptare në Pragë uron bashkëkombësit: 🦅 Gëzuar 28 Nëntorin, ditën e madhe që gjithë shqiptarët i bashkon plot krenari dhe mirënjohje për veprën e pavdekshme të heronjve dhe dëshmorëve të Kombit.
Zoti e bekoftë Shqipërinë dhe shqiptarët kudo ku janë! 🇦🇱
Rroftë Shqipëria!
#NjëKombNjëFlamur🇦🇱
#110VjetPavarësi
#ShqipëriaeArdhmjaJonë 🇦🇱

Source

Recent posts

See All
  • Hans Weber
  • June 14, 2024

Erneuerung der Prager Bushaltestellen schreitet voran

  • Hans Weber
  • June 14, 2024

Polizei gibt Motiv des Amokläufers von der Philosophischen Fakultät bekannt

  • Hans Weber
  • June 14, 2024

“Too Good To Go” App Expands in Czechia: Tackling Food Waste and Supporting Sustainability

Prague Forum Membership

Join us

Be part of building bridges and channels to engage all the international key voices and decision makers living in the Czech Republic.

Become a member

Prague Forum Membership

Join us

    Close