Ambasada Shqiptare në Pragë / Albánské velvyslanectví v Praze

AMBASADA SHQIPTARE NE PRAGE NJOFTON:

Në vijim të shqetësimeve që na kanë komunikuar disa shtetas shqiptarë me qëndrim dhe punë të ligjshme në Republikën Çeke, mbi problematikat e hasura me disa banka, njoftojmë se Ambasada Shqiptare në Pragë ka marrë kontakt me bankat përkatëse dhe është në pritje të sqarimeve nga ana e tyre.

Duke ju falënderuar për bashkëpunimin, ju njoftojmë se mbetemi të përkushtuar për të sqaruar situatën dhe për të njoftuar mbi rezultatin komunitetin shqiptar në Çeki.

Source

Recent posts

See All
  • Hans Weber
  • June 14, 2024

Erneuerung der Prager Bushaltestellen schreitet voran

  • Hans Weber
  • June 14, 2024

Polizei gibt Motiv des Amokläufers von der Philosophischen Fakultät bekannt

  • Hans Weber
  • June 14, 2024

“Too Good To Go” App Expands in Czechia: Tackling Food Waste and Supporting Sustainability

Prague Forum Membership

Join us

Be part of building bridges and channels to engage all the international key voices and decision makers living in the Czech Republic.

Become a member

Prague Forum Membership

Join us

    Close