Česká avantgardní restaurace ZEM, sídlící v budově hotelu Andaz Prague, zve na jedinečný nedělní „flying brunch

Za relativně krátkou dobu své existence přilákala restaurace ZEM hotelu Andaz Prague do svých prostor celou řadu hostů z Česka i ze zahraničí. Může za to nejen příjemné prostředí v centru města a vyladěný interiér, ale především profesionální přístup a kulinářské umění místního šéfkuchaře Richarda Bielika. Ten si pro své hosty připravil novinku v podobě „flying brunche“, na který se mohou těšit vždy poslední neděli v měsíci.

Ačkoliv jde o velmi oblíbenou záležitost, míst, kde si člověk může vychutnat tradiční nedělní brunch, je v Praze málo. Otevřením restaurace ZEM se ale na mapě Prahy objevil další spot, kde si ho lze užít a to každou poslední neděli v měsíci, vždy od 12:00 do 15:00 hodin.

Termín „Flying brunch“ značí, že nejde o klasické švédské stoly známé z typických víkendových brunchů, nýbrž o zážitek spojený s pětihvězdičkovým servisem. Personál restaurace totiž téměř neustále zásobuje každého z hostů pestrou paletou originálních chodů a alkoholických i nealkoholických nápojů. Vy si tak můžete užívat čas u stolu se svými přáteli či rodinou, aniž byste museli neustále odbíhat a doplňovat talíř.

Jídlo z kuchyně Richarda Bielika a jeho týmu je nejen originální a chutné, ale také vysoce kvalitní. Podává se totiž okamžitě přímo z kuchyně a nevystavuje se dlouhé hodiny na pultu či v bufetu. Když nějaký chod přeskočíte, můžete se k němu kdykoliv během zážitku vrátit. Nabídka jídel se mění každý měsíc, aby odrážela sezónu a nové a la carte položky restaurace ZEM. Tím je zaručeno, že se hosté při každé své návštěvě mohou těšit na něco nového a nebudou se nudit.

Co se nápojů týče, vybírat můžete z prosecca, piva i nealka. Za příplatek můžete ochutnat i celou řadu koktejlů či nealkoholických nápojů včetně dnes už legendárního Sparkling Tea z Kodaně. Ten potěší všechny ty, kdo nechtějí pít alkohol a přesto mají rádi něco sofistikovanějšího.

Brunch je pro hosty připraven každou poslední neděli v měsíci od 12:00 do 15:00 hodin, přičemž přijít můžete kdykoliv během tohoto časového úseku. Sebou můžete vzít i své ratolesti, které jistě ocení dětský koutek s dohledem. Brunch si navíc užijí za zvýhodněnou cenu – děti do 6 let zcela zdarma, děti do 12 let s 50% slevou. Pro větší rezervaci do 10 osob nebo pro hosty, kteří preferují více soukromí, je k dispozici privátní salónek.

O restauraci ZEM PRAGUE
Avantgardní restaurace ZEM spojuje estetiku tradičních pražských kaváren s retro-futuristickým českým uměním, literaturou a inženýrstvím 20. let 20. století. Jídelní lístek je kreativní směsí českých ingrediencí s občasnými náznaky japonských chutí. Kuchyni vede šéfkuchař Richard Bielik, který má zkušenosti z celé řady vyhlášených restaurací včetně michelinské Kitchen W8 v Londýně.

Source

Recent posts

See All
  • Hans Weber
  • June 14, 2024

Erneuerung der Prager Bushaltestellen schreitet voran

  • Hans Weber
  • June 14, 2024

Polizei gibt Motiv des Amokläufers von der Philosophischen Fakultät bekannt

  • Hans Weber
  • June 14, 2024

“Too Good To Go” App Expands in Czechia: Tackling Food Waste and Supporting Sustainability

Prague Forum Membership

Join us

Be part of building bridges and channels to engage all the international key voices and decision makers living in the Czech Republic.

Become a member

Prague Forum Membership

Join us

    Close